SÓL I PIEPRZ – NOWA ODSŁONA MAGAZYNU KULINARNEGO BURDY

21 May 2018

23 maja na rynku pojawi się odświeżone wydanie dwumiesięcznika Sól i Pieprz - tytułu obecnego na rynku nieprzerwanie od 22 lat, skierowanego do osób ceniących smaczną kuchnię w niewygórowanej cenie, ale wymagających i szukających nowych pomysłów.

 

Nowa makieta:

„Sól i pieprz” otrzymał odświeżoną, nowoczesną makietę, która ma ułatwić czytelnikom poruszanie się po magazynie, i nowe rubryki dostosowane do kulinarnych trendów. W związku z tym, że magazyn adresowany jest do kobiet, które potrafią i lubią gotować, a szczególnie cieszy je przygotowywanie posiłków dla rodziny, w nowej odsłonie czytelniczki znajdą artykuły jeszcze lepiej dostosowane do swoich potrzeb.

 

Nowe działy:

Nowością jest dział poświęcony gotowaniu z dziećmi, sekcja dedykowana dietom i zdrowemu odżywianiu, a także rady perfekcyjnej gospodyni.

 

O magazynie:

Sól i Pieprz to magazyn skierowany do osób, które lubią dobrą kuchnię i gotują dla rodziny.
Podsuwa pomysły szybkich przekąsek i łatwych dań na codzienny obiad i bardziej wyszukanych
na niedzielę. Prezentuje przepisy na sezonowe ciasta i desery na co dzień i specjalne okazje.
W dziale Kolekcja publikowanych jest aż 12 tematycznych przepisów do zbierania.
Wychodząc naprzeciw nowoczesnym trendom, Sól i Pieprz wzbogacony został o dział Piękna, szczupła i zdrowa, gdzie oprócz przykładów potraw dla osób z różnymi ograniczeniami żywieniowymi czytelnicy znajdą rady i ciekawostki dotyczące zdrowego odżywiania. Magazyn informuje także
o wartościach odżywczych przypraw oraz sezonowych produktów i prezentuje przepisy z ich wykorzystaniem.

 

Promocja i cena:

Promocja magazynu obejmuje tytuły i portale należące do Burda International Poland.

Magazyn ma 68 stron.

Kosztuje: 5,99 zł

Podobne