Redaktor Naczelna: Renata Chodorowska 


Moje Gotowanie to tradycja w nowoczesnym wydaniu.

Jest to miesięcznik, który od blisko 20 lat podbija serca czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Magazyn powstaje przy współpracy z zawodowymi kucharzami oraz blogerami kulinarnymi. Przy wszystkich zdjęciach dań przyrządzonych według naszych receptur pracują zawodowi fotografowie oraz styliści żywności, dzięki czemu czytelnicy zyskują gwarancję rzetelności każdego przepisu. Każdy numer Mojego Gotowania zapewnia niepowtarzalne doznania – najpierw dla oka, później dla podniebienia – i daje radość z gotowania dla siebie i bliskich osób. W każdym numerze można znaleźć sezonowe przepisy na przystawki, sałatki, zupy, dania główne oraz desery – z kuchni polskiej oraz kuchni całego świata, pełen smaku wywiad z gwiazdą – aktorem, pisarzem, podróżnikiem lub kucharzem, czy kulinarny reportaż z różnych zakątków świata.