Vegenerata bieg przez kuchnię, czyli szalone menu ultramaratończyka.

Cena: 49.90 zł
Premiera: 2018-03-14
ISBN: 978-83-8053-355-4

PRZEMYSŁAW „VEGENERAT” IGNASZEWSKI ZABIERA NAS

NA AKTYWNY BIEG PRZEZ WERTEPY, A TAKŻE PRZEZ KUCHNIĘ,

GDZIE PODPOWIADA, JAK ODŻYWIAĆ SIĘ PODCZAS MORDERCZEGO WYSIŁKU.


Przemysław „VegeneratIgnaszewski w swojej drugiej książce serwuje nam

kolejną porcję biegowych i kulinarnych eksperymentów.

Pokazuje, jak ważnym elementem każdej aktywności jest posiłek,

podpowiada, co można jeść nie tylko przed biegiem, ale także podczas niego

i bezpośrednio po nim.


 W KSIĄŻCE ZNAJDZIESZ:

opowieści o znanych biegach długodystansowych,
anegdoty z życia ich uczestnika,
przepisy na przekąski poprzedzające wysiłek, dodające energii w trakcie biegu,

a także pozwalające się zregenerować.


Przemysław Ignaszewski – blisko czterdziestoletni mężczyzna, który przed kilku laty

był mało aktywnym, zmagającym się z nadwagą żołnierzem. Postanowił zmienić swoje życie i zaczął biegać,

a wkrótce sport ten przerodził się w wielką pasję.

 

Nowy tryb życia sprawił, że autor zainteresował się kuchnią roślinną, która na dobre zagościła w jego menu.

Na swoim blogu vegenerat-biegowy.pl dzieli się z czytelnikami doświadczeniami w bieganiu i gotowaniu.